Om oss

Med över två decenniers erfarenhet av värmepumpar

Östgöta Värmepumpsteknik startades av Peter Sterling som har över 20 års erfarenhet av att arbeta med värmepumpar. Företagets verksamhet går ut på att erbjuda kompletta installationer och för att göra detta möjligt samarbetar vi med erfarna installatörer och brunnsborrare. Det gör att alla våra kunder får en anläggning som har en hög prestanda till ett bra pris, och som bådar för låga driftskostnader under många år framöver. Vi finns placerade i Linköping, men arbetar runtom i hela Östergötland.

Återförsäljare av Nibe och Daikin

Vi på Östgöta Värmepumpsteknik har valt att arbeta med de produkter som kommer från Nibe och Daikin, två av de mest erkända tillverkarna på marknaden. Att vi har valt just deras sortiment beror på att vi anser att de håller den högsta möjliga kvaliteten. Det är väsentligt för oss att våra kunder inte bara skall vara nöjda med själva produkterna utan även med vår service och därför är vi noga med att arbeta med en lyhördhet inför våra beställares behov.

Personal med en ovärderlig kompetens

Att hitta rätt värmepump och få en korrekt installation kräver personal som kan sin sak. Hos oss erbjuds ni alltid hjälp av personer med lång erfarenhet av både dimensionering och installation vilket också gör att vi kan presentera lösningar för värmepumpar oavsett fastighetens storlek.

Välkomna att ta kontakt med oss för att få råd och tips inför en installation!