Luft vatten värmepump

Luft/vatten-värmepump

Att välja att installera en luft/vatten-värmepump är fördelaktigt på platser där man inte får borra, eller där det är långt till ett berg. Lösningen är heltäckande men kräver ett lite större eltillskott än om man använder bergvärme. Hos oss på Bergvärme Linköping får ni hjälp med att både välja rätt anordning och med att utföra installationen. I vårt sortiment kan ni hitta en passande Nibe värmepump som klarar av att hålla er fastighets inomhusklimat behagligt under alla delar av året.

Fördelar med en värmepump luft vatten

Om er fastighet har ett vattenburet uppvärmningssystem passar den här typen av värmepump bra. Enligt Energimyndigheten är det möjligt att göra kostnadsbesparingar på upp till 70 procent för uppvärmning och varmvatten, förutsatt att man väljer en anordning med hög prestanda. Installationen tar vanligtvis ett par dagar att utföra och vår personal säkerställer att de olika komponenterna placeras på ett ändamålsenligt sätt så att ni får ut så mycket som möjligt av er nya värmepump i Linköping. Pumparna vi marknadsför klarar av att arbeta under så kalla förhållanden som -25 grader.

bergvärme-pump-linköping

Låt oss hjälpa er med luft/vatten-värmepump i Linköping

När ni tar kontakt med oss för att få en värmepump i Linköping erbjuder vi en heltäckande tjänst:

  • Vi hjälper er välja den mest lämpliga pumpen
  • Vi installerar anordningen och kontrollerar driften
  • Vår personal finns tillgänglig för frågor både före och efter arbetet

Vi har ett bra pris för luft/vatten-värmepump

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss om ni vill få hjälp med att installera en luft/vatten- värmepump i Linköping. När vi vet vilken modell ni vill ha får ni också ta emot en offert i vilken vårt fördelaktiga pris för arbetet och anläggningen kommer vara. Alla våra pumpar har en garanti på 6 år som även kan tilläggsförsäkras i upp till 18 år, vilket också gäller om ni vill ha en anordning som lämpar sig för bergvärme i Linköping. Ring till oss, e-posta eller lämna ert telefonnummer så återkommer vi så snabbt vi kan!

Vi hjälper till med installation av luft vatten värmepump i Linköping. Våra produkter från Nibe och Daikin har en garanti på minst 6 år.